2014-06-27







Csokis-almás
 (kenyér) Waffle...







Waffle...azaz ahogy nálunk ismertebb gofri,
tulajdonképpen egy speciális rácsos sütőben
készített palacsinta tészta, amit különféle
krémekkel, szószokkal bolondítva fogyasztjuk
édesen és sósan is egyaránt :)
A nyárhoz nálam valahogy elengedhetetlenül
 kapcsolódik ez a finomság, strandok fontos "kelléke"
...igaz jelenleg nincs strandidő(sajnos)
a feelinget azért megteremthetjük nemde?
A reggeli egy nagyon fontos momentum 
mindennapjainkban. Nem állítom, hogy egy 
kalória szegény szendvicset sütöttem ki 
nektek, de hogy finom, azt garantálom :D
Picit csaltam, ugyanis waffel tészta 
kevergetése helyett, teljes 
kiőrlésű szendvics kenyeret használtam...
így időt is spóroltam, az élvezeti értéket
pedig ez a tény, cseppet sem befolyásolta...









Hozzávalók...



személyenként 4 db toast kenyér
alma szeletek
csokoládé kockák
agávé szirup/vagy méz








Elkészítés...


Toast kenyeret megkenjük Diókrémmel,
 amit alma szeletekkel borítunk és csoki
 kockákat tördelünk rá, lefedjük egy 
másik szelet kenyérrel és a forró gofri
 sütőben aranybarnára, ropogósra pirítjuk.
Azon melegében, mézzel locsolva tálaljuk.
Jó étvágyat! 













Megjegyzés küldése